Onze Boerderij

Onze boerderij was van oudsher een pachtboerderij zoals meerdere in de omgeving van Hellendoorn.

Vlak voor de 2e wereldoorlog kwamen Peters grootouders vanuit Groningen naar Hellendoorn om op boerderij "Weidezicht" te boeren.
In de jaren '70 van de vorige eeuw konden ze deze boerderij kopen waarna ze er nog vele jaren hebben gewoond.

Nadat ze beiden zijn overleden is de boerderij is 2009 door ons gekocht. Wij hebben de boerderij volledig gerenoveerd en van alle moderne gemakken voorzien. Dit met oog en respect voor de originele bouwstijl van deze markante boerderij.

Wij besloten al snel tot een realisatie van een B&B. De boerderij heeft door de grootte ervan volop ruimte tot het ontvangen van gasten.

Bijna alles is door Peter zelf ontworpen en gemaakt. Van een nostalgische schouw en keukenblok tot de bedstee en het originele eiken bed op de slaapverdieping. De liefde en passie voor het vakmanschap straalt af op onze B&B.

De boerderij leende zich echter uitstekend voor de realisatie van een tweede gastenverblijf en sinds voorjaar 2015 is de tweede accommodatie in gebruik genomen.
Wederom volledig door Peter bedacht en uitgevoerd.

Twee prachtige gastenverblijven die beiden volledig zijn ingericht en te gebruiken voor een B&B maar ook verhuurd kunnen worden als een vakantiewoning (zonder ontbijt).