De omgeving

Weidse vergezichten, de beschutting van het bos of de ontdekking van de Hellendoornse of Lemelerberg, het is allemaal te vinden in de nabije omgeving van onze boerderij. Elk prachtige natuurgebieden met een eigen sfeer en beleving. U ontdekt een verscheidenheid aan flora en fauna.

U kunt op verschillende manieren recreëren en op uw eigen niveau. Heerlijk wandelen en fietsen vanaf het erf van de boerderij. Zo zijn er bv. fietsroutes voor de recreant maar ook routes voor de gevorderde mountainbiker. Wij helpen u graag om een programma aan uw wensen samen te stellen.

In de omgeving zijn meerdere sport en recreatiecentra te vinden. Zij begeleiden u wanneer u houdt van extremere sporten als abseilen, survival en mountainbiken.

Houdt u meer van van vissen? Op loopafstand van de boerderij ligt de Boksloot. Een prachtig stuk natuurgebied waar u in alle rust uw hengel kunt uitwerpen (visvergunning verplicht!).
Op nog geen 5 km van Weidezicht is een forellenvisvijver. Hier kunt u op heerlijke forel vissen welke u daarna mee kunt nemen naar huis.

Wellicht zoekt u ander vermaak? Dan is het Avonturenpark Hellendoorn misschien wat voor u en uw gezin. Hier vindt u vermaak voor gezinnen met kinderen tot ong. 12 jaar.

Uiteraard is  er nog veel meer te zien en te beleven in onze omgeving. we hebben voor u enkele websites op een rijtje gezet zodat u geïnspireerd wordt. Deze kunt u vinden onder het subkopje "links".