Lekker eten!

In de omgeving van Weidezicht zijn voldoende gelegenheden om heerlijk uit eten te gaan. U vindt diverse restaurants met verschillende menu's.
Wij geven u een paar mogelijkheden:

Restaurant In de Tonne is gelegen in Hellendoorn. Het heeft een groot terras en een uitgebreide menukaart met Hollandse gerechten.

De Kroon ligt prachtig tegenover de eeuwenoude dorpskerk van Hellendoorn. Dit restaurant is gebouwd in Oostenrijkse sfeer en heeft een prima keuken.

Restaurant De Uitkijk ,prachtig gelegen in de bossen van Hellendoorn. Een uniek uitzicht op het dorp Hellendoorn. Er wordt met zorg en passie gekookt voor u en uw gezelschap.

Restaurant De Hazelaer .Op steenworp afstand gelegen van onze boerderij. U kunt hier wandelend naar toe. Ook ideaal voor onze Pieterpadgasten.

Restaurant De Jonge Zwaan . Aan het einde van de Schaddenveldsweg gelegen. Diverse menu's worden u aangeboden. Ook kunt u hier afhalen.

Italiaans Restaurant Bacco te Marle. Een specialiteitenrestaurant met een uitgebreide kaart waaronder heerlijke pizza's.


Benieuwd wat er allemaal te doen is? Kijk ook eens op de pagina recreatie. Daar vindt u allerlei aktiviteiten die hier te doen zijn.